Over mij

Mijn naam is Lucille Holtel en ik ben therapeut in de klinische psycho-neuro-immunologie en orthomoleculaire geneeskunde.

Voeding is voor mij altijd medicijn geweest. Mensen, en hun beweegredenen hebben mij altijd geïntrigeerd. Dat is wat mij naar mijn vorige carrière in Internationale Communicatie trok. Onderweg liep ik ergens tegen een muur en de nerd in mij zocht naar antwoorden. Zo werd ik aangetrokken tot het studeren van de Orthomoleculaire Geneeskunde en de Klinische Psycho-Neuro-Immunologie.

De verdieping in de wisselwerkingen tussen voeding, de psyche, neurologie en het immuunsysteem  is voor mij levensveranderend geweest. Wanneer wij eenmaal begrijpen hoe onze systemen werken, kunnen wij daar controle op uitoefenen – en zal u misschien verbazen hoe ver u daarmee kunt komen!

Door op te groeien in verschillende werelddelen heb ik veel verschillende keukens en ingrediënten leren waarderen. De blootstelling aan verschillende talen en omgangsregels, hebben mij geleerd mijn ogen en oren open te houden op een manier die mij helpt bij mijn huidige werk. Ik kan U helpen in het Nederlands, Engels, Spaans en Portugees.

Ik voel mij bevoorrecht en met veel enthousiasme deel ik de kennis om mensen te helpen met het versterken van hun veerkracht.

Mijn Verhaal

Mijn persoonlijke ervaring heeft mij sterk overtuigd van de vrijheid die een goede gezondheid met zich meebrengt.

Halverwege de dertig maakte ik als ondernemer een zeer moeilijke periode door.  Naarmate de stress en frustratie toenamen, namen ook mijn fysieke kwalen toe, totdat ik de aanwezigheid van een probleem niet langer kon negeren. Ik zocht hulp bij verschillende traditionele artsen. Mijn symptomen werden goed geïdentificeerd, maar de artsen konden mij geen passende diagnose of, nog belangrijker, oplossing geven.

Vastgelopen, wendde ik me tot functionele en niet-traditionele behandelaars en tot het enige gebied waarvan ik dacht dat ik mezelf zou kunnen helpen: voeding. Binnen een week na het starten van de voedingstherapie waren mijn klachten aanzienlijk verminderd. Ik was stomverbaasd, en verkocht. Dat was het begin van een zeer uitgebreide reis naar de werking en interactie tussen voeding, de psyche, neurologie en het immuunsysteem. Het is levensveranderend geweest.

Tegenwoordig geniet ik ervan mensen te helpen inzien welke rol levensstijl speelt bij het stimuleren van gezondheid en het genezen van ziekten.

Kennis is echt macht. Wanneer we begrijpen hoe ons lichaam werkt, kunnen we wat controle uitoefenen – en het zal je misschien verbazen hoe ver je daarmee kunt komen!

Veerkracht cultiveren door middel van levensstijl, dat is waar mijn praktijk om draait.

Neem contact op voor informatie

Praktijkadres
Van Limburg Stirumstraat 25 (souterrain)
Utrecht

KvK: 77427602
BTW: NL003192792B31
IBAN: NL39 ABNA 0614 7963 34

Beroepsgegevens

SCAG lid
MBOG lid:
1484  
AGB-praktijk: 90068252
AGB-behandelaar: 90109248

Heb je vragen of weet je niet zeker of deze behandeling iets voor jou is? Neem contact op en we kunnen het bespreken.